منو اصلی
EN
FA
AR
FR
منو اصلی
صفحه اصلی
درباره دانشکده
دانشکده کشاورزی اولین دانشکده ای بود که در سال 1334 یعنی 3 سال پیش از بازگشایی رسمی دانشگاه جندی شاپور بنیاد نهاده شد. محل نخستین برپایی کلاس ها در دانشسرای کشاورزی اهواز بود.
تاریخچه
نمودار سازمانی و سیاهه کارمندان
آلبوم تصاویر
شرح وظایف دانشکده
ریاست
رییس دانشکده
رؤسای قبلی
اداره امور عمومی
دبیرخانه
حسابداری
کارپردازی
امین اموال
انباردار
شرح وظایف ریاست دانشکده
معاونت آموزشی
معاونت آموزشی دانشکده یکی از معاونت های زیر نظر ریاست دانشکده است که متولی انجام امور آموزشی دانشجویان می باشد.
معاون آموزشی فعلی
معاونین آموزشی قبلی
آیین نامهها و راهنماها
کارکنان آموزش
فرم های دانشجویی
تقویم آموزشی و برنامه درسی
امور آموزشی هیات علمی
سرفصل رشته ها
معاونت پژوهشی
معاونت پژوهشی، فناوری و ارتباط باجامعه از معاونت های زیر نظر ریاست دانشکده است که مسئولیت انجام امور پژهشی و ارتباط با صنایع و سازمان های پژوهش محور و شرکت های دانش بنیان را بر عهده دارد.
معاون پژوهشی فعلی
مرکز کامپیوتر
معاونان پژوهشی قبلی
امور پژوهشی هیأت علمی
دفتر مجله های کشاورزی
کتابخانه
فناوری اطلاعات دانشکده
آزمایشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
روابط بین الملل
تعرفه های آزمایشگاهی
دانشجویان پسادکتری و پژوهش محور
ارتباط با صنعت
گروه های آموزشی
گروه علوم باغبانی
گروه علوم و مهندسی خاک
گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
گروه گیاه پزشکی
گروه مهندسی بیوسیستم
شرح وظایف گروههای آموزشی
شرح وظایف مدیران گروههای آموزشی
کتابخانه
ساعت کاری کتابخانه
درباره کتابخانه
کارکنان کتابخانه
سؤالات متداول
ارتباط با ما
پنجشنبه، ۹ فروردین ۱۴۰۳
صفحه نمایش اعضای هیأت علمی
اعضای هیات علمی
نرگس شاه قلیان قهفرخی
نرگس شاه قلیان قهفرخی
(EN Page)
استادیار
گروه مهندسی بیوسیستم
پست الکترونیکی:
فایل رزومه :
دانلود
مقالات و کتب
طرح های پژوهشی
جوایز و افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
صفحات درسی استاد
تماس ها
کتب
نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول, ,کتاب راهنمای غذاداروها و محصولات طبیعی ,John Wiley & Sons, Inc ,2022 ,9781119746805 ,امریکا - نیوجرسی - new jersi ,
نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول, ,کتاب راهنمای غذاداروها و محصولات طبیعی: جلد اول، فصل هفدهم:درون پوشانی و انتقال غذاداروها و ترکیبات زیست فعال توسط نانولیپوزوم ها و توکوزوم ها , John Wiley & Sons, Inc ,2022 ,9781119746805 ,انگلستان - انگلستان - لندن ,
مقالات
Preparation of BSA nanoparticles and its binary compounds via ultrasonic piezoelectric oscillator for curcumin encapsulation , Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author,ghadir rajabzadeh : second author, , JOURNAL OF DRUG DELIVERY SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2019-10-15 , 1-8 , holland - هلند - sadas
تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیونددهنده عرضی خوراکی ، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول,قدیر رجب زاده : نویسنده دوم, ، علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران ، 1401/04/01 ، 65-78 ، ایران - تهران - تهران
Pilot-Scale Interesterification of Special Fat Blends to Prepare Zero-Trans Margarine: Monitoring the Content and Physicochemical Properties of Fatty Acids , Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author,Masoud Jalil piran : second author, , Iranian Journal of Chemical Engineering , 2022-10-23 , 76-94 , Iran - Tehran - Tehran
مقالات (از کنفرانس)
Influence of chemical interesterification on physicochemical properties of sunflower oil and fully hydrogenated soy oil blends , Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author,Masoud Jalil piran : second author, , 3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress , 2019-09-17 , Iran - Tehran - Tehran
تأثیر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن ها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مارگارین های تهیه شده ، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول,مسعود جلیل پیران : نویسنده دوم, ، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1398/06/26 ، ایران - تهران - تهران
Curcumin nanoencapsulation and study of the rigidity of its network structure , Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author,ghadir rajabzadeh : second author, , 2nd International Conference on Nanotechnology & Nanoscience , 2021-08-07 , Iran - Tehran - Tehran
Increasing the effectiveness of oral consumption of curcumin with the help of nanosuspension method , Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, , Medical Plants: Mechanization & Processing Congress , 2022-02-21
استفاده از روشهای اینتراستریفیکاسیون آنزیمی و شیمیایی برای تهیه معادلهای کره کاکائو ، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول, ، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1400/12/04
کاربرد نانواکسیدهای فلزی به عنوان راهکاری نوین در کاهش بار میکروبی آب مصرفی در صنایع تبدیلی ، نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده اول,مژگان اژدر : نویسنده دوم,حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم, ، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، 1400/12/04
Model of factory particles Collection on a Laboratory Scale Using an Electrostatic Purifier , Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author,Shaban Ghavami jolandan : second author, , 4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress , 2023-05-02
Particles and Crystals Engineering using Ultrasound Technology , Narges Shahgholian Ghahfarokhi : First author, , 4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress , 2023-05-02
مطالعه تاثیر امواج پرقدرت فراصوت(HPUS) بر فعالیت میکروارگانیسم¬های بیماری¬زای آب پس¬شستشوی گوجه¬فرنگی در کارخانه ، مژگان اژدر : نویسنده اول,نرگس شاه قلیان قهفرخی : نویسنده دوم,حسن ذکی دیزجی : نویسنده سوم,منصور امین : نویسنده چهارم, ، پانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی ، 1402/06/29
طرح های بنیادی
طراحی و ساخت سامانه پالایشگر میکروذرات گرد و غبار آلاینده, به روش الکترواستاتیک در ابعاد آزمایشگاهی ,الهه مشهور : همکار اول,شعبان قوامی جولندان : همکار دوم,حسن ذکی دیزجی : همکار سوم,نرگس شاه قلیان قهفرخی : مجری اول, ,1399/01/01 ,دانشگاه شهید چمران اهواز ,ایران - خوزستان - اهواز ,
ارزیابی سامانه پالایشگر الکترواستاتیک طراحی شده با استفاده ازانواع میکروذرات و غبارهای آلاینده, در ابعاد آزمایشگاهی ,احمد لندی : همکار اول,شعبان قوامی جولندان : مجری اول,نرگس شاه قلیان قهفرخی : مجری دوم, ,1399/01/01 ,مرکز پژوهشی منطقه ای ریزگردها ,ایران - خوزستان - اهواز ,
جوایز
تقدیرنامه ,1397/05/03 ,ایران - همدان - همدان ,جهاد دانشگاهی ,
نام و نام خانوادگی
عنوان پروژه
مقطع
خلاصه پایان نامه
تاریخ دفاع
مژگان اژدر
مطالعه تاثیر امواج فراصوت پرقدرت (HPUS)و نانو اکسید روی (ZnO) بر فعالیت برخی میکروب های بیماریزای آب پس شستشوی گوجه فرنگی
کارشناسی ارشد
1402/07/19
عنوان
برنامه فعالیت هفتگی دانشگاهی من
(
مدیریت توسط
نرگس شاه قلیان قهفرخی
تعداد
0
)
ماشین های صنایع غذایی
(
مدیریت توسط
نرگس شاه قلیان قهفرخی
تعداد
0
)
بیوشیمی و شیمی مواد غذایی
(
مدیریت توسط
نرگس شاه قلیان قهفرخی
تعداد
0
)
روش تحقیق
(
مدیریت توسط
نرگس شاه قلیان قهفرخی
تعداد
0
)
نمایش 4 نتیجه
پست الکترونیکی: