انجمن علمی مهندسی ماشین های صنایع غذایی سمینار انتقال تجارب صنعتی و توسعه کسب و کار برگزار کرد

انجمن علمی مهندسی ماشین های صنایع غذایی سمینار انتقال تجارب صنعتی و توسعه کسب و کار برگزار کرد


انجمن علمی مهندسی ماشین های صنایع غذایی سمینار انتقال تجارب صنعتی و توسعه کسب و کار برگزار کرد

 

در این نشست علمی که در روز سه شنبه ۲۱ آذرماه برای افزایش سطح اطلاعات صنعتی دانشجویان برگزار شد، سخنران میزبان خانم دکتر نرگس شاهقلیان عضو هیات علمی و سخنران میهمان آقای دکتر احمد پسندیده، مدیر تولید نان اکسین و برخی از اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی حضور داشتند . در این نشست روند کلی تولید نان از برداشت تا فرآوری صنعتی به طور اجمالی نمایش داده شد. در ادامه،مهمان محترم برخی چالش های واقعی پیش رو در کارخانه صنعتی تولید نان را ذکرکرد و به راه حل های ارائه شده برای حل مساله با پخش تصاویری از مراحل تولید اشاره کرد. سپس، با ذکر مثال کاربردی بر بومی نمودن محصول و فرایند، متناسب با نوع اقلیم تاکید کرد. در ادامه به سایر چالش های دیگر که نیاز به همکاری تیمی جهت بهبود فرایند دارند، اشاره کرد و لزوم تفکر سیستمی و تیمی را به عنوان راه حلی مهم برشمرد. در پایان پس از پرسش و پاسخ، جهت گذراندن درس پروژه و کارورزی دانشجویان در صنعت، قول مساعد دادند.

.