یاور علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان کارشناس منتخب مراکز بهداشت و درمان کشور معرفی شد

دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور و دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوح تقدیر از مجتبی پولادی، یاور علمی مرکز بهداشت و درمان دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان کارشناس منتخب مراکز بهداشت و درمان مناطق هشت، ۹و ۱۰ کشور در سال 1402، تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در لوح تقدیر اهدا شده به مجتبی پولادی آمده است:

عالمان و فرهیختگان پرتویی از ذات کبریایی‌اند، او که دانای مطلق است، قدردانی از صاحبان اندیشه و خرد از توصیه‌های موکد دین مبین اسلام است. بی‌شک، گشایش عرصه‌های نوین علمی تنها با کوشش عالمانه و خردمندانۀ آنان که علم و عمل را توامان سرلوحۀ کار خویش قرار داده‌اند، پدید می‌آید. ضمن ارج نهادن به تلاش‌های شما در چنین روند توسعه‌ نگری، بدین‌ وسیله از زحمات بی‌شائبه و ذی‌قیمت  جنابعالی به عنوان کارشناس منتخب مراکز بهداشت و درمان مناطق هشت، ۹ و ۱۰ کمال امتنان را داریم.

امید است در پرتو الطاف بیکران الهی، جامعۀ اسلامی شاهد رشد و بالندگی روزافزون دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی باشد.

روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به مجتبی پولادی، شادباش می‌گوید.

آدرس کوتاه :