گزارش آیین تجلیل و قدردانی از زحمات دکتر شیخ داوودی استاد بیوسیستم

گزارش آیین تجلیل و قدردانی از زحمات دکتر شیخ داوودی استاد بیوسیستم


گزارش آیین تجلیل و قدردانی از زحمات دکتر شیخ داوودی استاد بیوسیستم

 

آیین تجلیل و قدردانی از زحمات دکتر شیخ داوودی استاد بازنشسته گروه مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی در روز چهارشنبه مورخ ششم تیر ماه 1397 در محل آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد. این مراسم با حضور ریاست محترم دانشگاه، ریاست محترم دانشکده کشاورزی، مدیریت محترم گروه مهندسی بیوسیستم، و جمعی از استادان دانشگاه شامل همکاران در گروه بیوسیتم و سایر گروه های دانشکده و از سایر دانشکده ها و نیز کارمندان شاغل در دانشکده کشاورزی و کارمندان بازنشسته همکار دکتر شیخ داوودی  و دانشجویان برگزار گردید.

در ساعت 10 و 30 دقیقه مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی آغاز شد. در ابتدا جناب آقای دکتر معلمی ریاست محترم دانشکده کشاورزی پشت تریبون قرار گرفت و از تمامی حاضران به خاطر شرکت در مراسم تشکر کرد. سپس از خاطرات خود با دکتر و از نقش دکتر شیخ داوودی در برپایی و مدیریت کارگاه های گروه ماشین هایی کشاورزی یاد کرد. همچنین از همکاران بازنشسته دکتر شیخ داوودی بویژه دکتر الماسی، دکتر جزایری، آقای کردونی، حاج سهراب، صیهود، حمدی، عبود حمیدی، الهایی، الوانی و ... به نیکی یاد کرد و ضمن تبریک به دکتر به خاطر نائل شدن به افتخار بازنشستگی بعد از 45 سال تلاش بی وقفه، از اینکه دانشکده از وجود ایشان محروم می شود ابراز تأسف کرد. در نهایت نیز برای ایشان سلامتی و توفیق در هر کجا که هستند آرزو کرد.

پس از ایشان دکتر خواجه ریاست محترم دانشگاه در جایگاه رفت. ایشان نیز ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های تمامی کسانی که از بدو تأسیس دانشگاه تاکنون زحمت کشیده و دانشگاه را به این نقطه رسانده اند ، برای آقای دکتر شیخ داوودی نیز سلامتی و موفقیت آرزو کردند. همچنین از بانیان جلسه به خاطر برگزاری چنین مراسمی تشکر کردند.

سپس دکتر سلیمانی مدیریت محترم گروه مهندسی بیوسیستم به جایگاه رفت و ضمن اظهار لطف و ابراز احساسات قلبی خود نسبت به دکتر از ایشان تجلیل به عمل آورد و ابراز امیدواری کرد که ارتباط دکتر با گروه ادامه یابد. همچنین از نام‌گذاری کارگاه هیدرولیک به نام ایشان به منظور ماندگار کردن نام ایشان در گروه یاد کرد.

سپس دکتر بهرامی یار غار و همکار قدیمی دکتر به جایگاه رفت و به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان با کمک گرفتن از اشعار عاشقانه سعدی لطف و ارادت خالصانه خود را به دکتر را اظهار کردند. اشعاری نظیر:

بخت بازآید از آن در که یکی چون تو درآید

روی میمون تو دیدن در دولت بگشاید

صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را

تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید

و:

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران

کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

شیخا به روزگاران مهرت نشسته در دل

بیرون نمی‌توان کرد الا به روزگاران

البته از جناب سعدی نیز عذر خواستند که در شعرشان دست برده اند.

سپس نماهنگی پخش شد که در آن فرزندان، همسر و همکاران قدیمی دکتر از جمله مهندس بهتاش و آقای قنوات به ذکر خصائل نیکوی دکتر می‌پرداختند.

پس از اتمام نماهنگ دکتر کرم زاده به جایگاه رفت و به انتقاد از سیستم آموزشی دانشگاه که در آن به مربی پروری و تکنسین پروری بها داده نمی شود پرداخت و پیشنهاد داد تا به منظور کیفی کردن آموزش، به مربیان و تکنسین های با قابلیت بالا مجال رشد و پیشرفت داده شود و در این راه باید تنگناهای قانونی و موانع دیگر برداشته شود. ایشان یادآور شد که دکتر سیخ داوودی همان موقع که کارشناس بود هم بسیار مؤثر و مثمر ثمر عمل می‌کرد به طوری که اصلن نیاز نبود خود و خانواده اش را به زحمت انداخته و به خارج برود تا دکترا بگیرد؛ اما سیستم تنها راه ارتقا را در مدرک گرفتن خلاصه کرده است.

پس از پایان سخنان دکتر کرم زاده دکتر شیخ داوودی پشت تریبون قرار گرفت. و ضمن تشکر از این همه ابراز لطف گفتند: «من خود را لایق این همه زحمت نمی‌بینم و از همه شما به خاطر ابزار محبت‌تان سپاسگزاری می کنم. عشق و علاقه من به معلمی باعث شد تا این شغل را برگزینم و اگر زمان به عقب برگردد دوباره همین راه را برمی گزینم.» پس از پایان صحبت های کوتاه دکتر شیخ داوودی هدایایی ازطرف دانشکده کشاورزی، گروه بیوسیتم، دانشکده علوم آب و همکاران به دکتر اهدا شد. سپس عکس‌های یادگاری دسته جمعی با حضور استادان و همکاران گرفته شد. در پایان مراسم نیز پذیرایی از مدعوین به عمل آمد.