Faculty Members

Saeid Hojati

Saeid Hojati

Saeid Hojati    (FA Page)

Professor
Email: 
Resume file :   Download

دکتر سعید حجتی، زاده­ شهریور ماه 1358 در شهرستان بروجرد است. در سال 1377 در مقطع کارشناسی رشته­ مهندسی کشاورزی - علوم خاک دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شد و تحصیلات خود را در این مقطع با احراز رتبه اول در شهریور ماه 1381 به اتمام رسانید. در همان سال با احراز رتبه­ 2 در کـنکور کارشـناسی ارشد دانـشگاه­ها و مـوسسات آموزش عالی کشور، تحصیل خود را در مقطع کارشناسی ارشـد دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد. سپس در سال 1385 با کسب رتبه­ اول در آزمون ورودی مقطع دکترای تخصصی خاک­شناسی در گرایش پیدایش، رده ­بندی و ارزیابی اراضی دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شد و در بهمن ماه 1389 از رساله­ دکتری خود، به عنوان رساله­ برتر دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با عنوان الگوی توزیع، تشکیل و پایداری کانی­های فیبری در خاک­های تشکیل شده بر روی برخی رسوبات دوران سوم زمین­ شناسی و مواد مادری آنها در بخشی از ایران مرکزی و زاگرس، دفاع نمود. نامبرده از بهمن ماه 1389 تا اکنون به عنوان عضو هیات علمی با گروه علوم و مهندسی خاک دانشگاه شهید چمران اهواز همکاری دارد. از ایشان تاکنون تعداد 83 مقاله علمی- پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین ­المللی به زیور تبع آراسته شده است.

3- دکترای تخصصی

دانشگاه صنعتی اصفهان

عنوان رساله: الگوی توزیع، تشکیل و پایداری کانی­های فیبری در خاک­های تشکیل شده بر روی برخی رسوبات دوران سوم زمین­ شناسی و مواد مادری آنها در بخشی از ایران مرکزی و زاگرس

استاد راهنما: دکتر حسین خادمی

اساتید مشاور: دکتر شمس ­الله ایوبی، دکتر احمد جلالیان، دکتر احمد لندی

 

2- کارشناسی ارشد

دانشگاه صنعتی اصفهان

عنوان پایان­ نامه: اثرات تجمعی و باقیمانده کودهای آلی بر شاخص بیومس میکروبی و فعالیت آنزیم­های بتا-گلوکوزیداز، ال-گلوتامیناز، آلکالین فسفاتاز و آریل سولفاتاز در یک خاک آهکی

استاد راهنما: دکتر فرشید نوربخش

اساتید مشاور: دکتر مجید افیونی، دکتر یحیی رضایی ­نژاد

 

1- کارشناسی

دانشگاه صنعتی اصفهان

نقشه برداری رقومی خاک ­ها

کانی­های فیبری: شرایط تشکیل، پایداری و کاربردها

بررسی ویژگیها و منشاءیابی ذرات گرد و غبار

شواهد پدوژنیک تغییر اقلیم در خاک­ های قدیمی

اثرات متقابل آلاینده­ های آلی و معدنی با کانی­ های رسی

 

Email: