برگزاری نشست هم اندیشی مشترک هیأت رئیسه و مدیران گروه های دانشکده‌ی کشاورزی با مدیران موسسه تحقیقات نیشکر خوزستان

نشست هم اندیشی مشترک هیأت رئیسه و مدیران گروه های دانشکده‌ی کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز با مدیر عامل و مدیران موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر استان خوزستان برگزار شد.

این نشست ساعت 11:30 روز دوشنبه مورخ 24 اردیبهشت ماه 1403 در محل سالن سمینار دانشکده کشاورزی با حضور اعضای هیأت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی دانشکده‌ی کشاورزی و مدیر عامل و مدیران موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر استان خوزستان همراه بود.

در این نشست آقایان دکتر عطاءُاله خادم الرسول رئیس دانشکده کشاورزی و دکتر سید علی همتی معاون پژوهشی، فناوری و ارتباط با جامعه دانشکده‌ی کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز گزارشی از ظرفیت های گروه های مختلف آموزشی دانشکده ارائه نموده و بر تعاملات هرچه بیشتر دانشکده کشاورزی و بخش های مختلف موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر تأکید کرده و آمادگی دانشکده را برای همکاری های دو جانبه در قالب تشکیل کارگروه تخصصی به منظور بحث، تبادل نظر و فراهم نمودن زمینه های همکاری در جهت رفع چالش های کشت و توسعه نیشکر اعلام نمودند. همچنین آقای دکتر آقاجان بهادری مدیر عامل محترم و مدیران بخش های مختلف موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر استان، چالش های موجود و همکاری مورد نیاز در زمینه‌‌های به‌زراعی، تغذیه و حاصلخیزی، آبیاری و زهکشی، کنترل آفات و عوامل بیماری زا و علف های هرز مزارع نیشکر، طراحی، ارتقا و بروزرسانی ماشین آلات مورد نیاز در مراحل کاشت، داشت و برداشت نیشکر ارائه نمودند.

سپس مدیران محترم گروه های آموزشی دانشکده کشاورزی به ارائه نظرات و پیشنهادات مرتبط با حوزه تخصصی اعضای گروه مربوطه پرداختند. در انتهای این نشست تشکیل کارگروه های تخصصی مشترک به منظور نشست‌های مشترک بعدی پیرامون مسائل و چالش های مرتبط با کشت و توسعه نیشکر و ارائه پیشنهادات در اولویت قرار گرفت. در پایان جلسه دو طرف اظهار امیدواری کردند که با تشکیل کارگروه‌های تخصصی مربوطه در آینده نزدیک شاهد رشد و ارتقای کشت و توسعه نیشکر در استان خوزستان باشیم.