یک عضو هیأت علمی دانشکده کشاوری در جمع برترین‌های وزارت علوم در همکاری‌های جامعه و صنعت

دکتر احمد لندی اُستاد دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز جزو اعضای هیأت علمی برتر در همکاری با جامعه و دانشگاه شد.

از تجارب ایشان می توان به مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و منطقه‌ای وی می‌توان به «مسئول کمیته آموزش و پژوهشی مدیریت بحران استان خوزستان»، «عضو کمیته مقابله با گردوغبار استان خوزستان»، «عضو شورای تحقیقات آموزش و ترویج جهاد کشاورزی استان خوزستان» و... اشاره کرد.

«راهکارهای مقابله با گردوغبار»، «مطالعات HSEE شهرک صنعتی استان خوزستان» و «بررسی تغییرات کمی و کیفی تالاب هورالعظیم» از مهم‌ترین قراردادهای تقاضامحور دکتر لندی است.

همچنین در انتخاب اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت از برگزاری «کنفرانس بین‌المللی گردوغبار با حضور نمایندگان سازمان ملل در بهداشت، کشاورزی و محیط ‌زیست» و «ارائه سند آموزش ۱۴۰۰ مدیریت بحران استان خوزستان که به تصویب وزارت کشور رسیده است»، به عنوان دستاوردهای ویژه کاربردی ایشان نام‌برده شده است.

دکتر احمد لندی عضو کارگروه مدیریت زیربنایی سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان و ناظر علمی و بررسی طرح‌های تحقیقاتی بخش کشاورزی در استانداری خوزستان است.