انجام تعمیرات اساسی ایستگاه پمپاژ آب‌آشامیدنی و موتورخانه‌ی دانشکده‌ی کشاورزی

رئیس دانشکده‌ی کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز از اتمام کار تعمیرات اساسی پمپاژ آب‌آشامیدنی و موتورخانه‌ی این دانشکده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر اسماعیل خالقی دراین‌باره بیان کرد: با توجه به افزایش بی‌رویه‌ی آب‌آشامیدنی دانشگده در اردیبهشت‌ماه امسال این مسئله با معاونت پشتیبانی دانشگاه طرح شد و پس از بررسی‌های لازم تعمیر پمپاژ آب‌آشامیدنی و موتورخانه‌ی دانشکده در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در ایستگاه پمپاژ آب‌آشامیدنی مشکلات و خرابی‌هایی در قسمت‌های «لول سویچ»،« فلوتر»، «کمربندها و زانوهای مسیر حرکتی آب» وجود داشت که با تعمیرات انجام شده توانستیم این مشکلات را برطرف کنیم.
رئیس دانشکده‌ی کشاورزی بیان کرد: همچنین برای تعمیر موتورخانه‌ی دانشکده ۶۰ متر لوله سه اینج تعویض شد و با مسدود کردن لوله‌ی آب‌آشامیدنی که در مزارع کشاورزی این دانشکده رها شد بود توانستیم مانع از هدر رفت حجم بسیار زیادی از آب‌آشامیدنی در این دانشکده شویم.
وی در پایان با تقدیر از تلاش همه‌ی کارکنان مدیریت امور عمومی و پشتیبانی و کارکنان دانشکده‌ی کشاورزی در انجام این پروژه، گفت: با تهیه‌ی وسایل مورد نیاز برای اصلاح شبکه از سوی امور عمومی و پشتیبانی دانشگاه، انجام کار توسط پیمانکار دفتر فنی و با همت و همکاری گروهی انجام شد تا از هدر رفت سرمایه‌ی ملی جلوگیری شود.