شنبه, 2 تير 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۳
ساعت : ۱۳:۱:۹

به گزارش مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی  کارگاه آموزشی " کاربرد نرم افزار  R در تجزیه تنوع ژنتیکی جمعیت "در روز چهار شنبه 18 بهمن 1396 از ساعت 8 صبح با بخش سرود جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید، با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان، در محل سالن سمینار دانشکده برگزار گردید.

در ابتدا جناب آقای دکتر زهراوی مدرس کارگاه آموزشی، عضو محترم هیات علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و عضو محترم هیات مدیره انجمن ژنتیک ایران ضمن عرض خیر مقدم سخنرانی کاملی در ارتباط با تشریح مبانی، جایگاه و اهمیت برنامه R در تجزیه های ژنتیکی ارائه نمودند. در ادامه نحوۀ کدنویسی و تجزیه و تحلیل داده های آماری در برنامه   Rبه طور عملی به فراگیران آموزش داده شد. کارگاه آموزشی راس ساعت 18 بعدازظهر با موفقت به پایان رسید.

بازگشت      فايل الحاقي      چاپ چاپ
دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز